Alphega sustine visul a trei tineri alpinisti romani

Alphega sustine visul a trei tineri alpinisti romani

Tiberiu Pintilie (29 de ani), Adrian Fako (26 de ani) si Oana Harabagiu (23 de ani) vor sa devina cei mai tineri romani care escaladeaza cel mai inalt varf din lume: Everest. Expeditia lor a inceput inca de pe 3 aprilie, iar in acest moment cei trei se afla la 6 400 de metri in tabara de baza avansata. Ei sustin ca vor atinge varful undeva intre 15 si 25 mai.

Nu intamplator este faptul ca anul acesta se implinesc 11 ani de cand a avut loc prima expeditie suta la suta romaneasca pe Everest. Tinerii si-au propus sa sarbatoreasca acest lucru, atingandu-si in sfarsit visul. Iar noi, cei de la Alphega, ne bucuram ca pe langa Ministerul Tineretului si Sportului, precum si multi alti sponsori, am putut sa-i ajutam. Sa contribuim si noi la indeplinirea acestui vis care la un moment trebuie sa sfideze legile naturii pentru a supravietui. Tiberiu, Adrian si Oana, suntem mandri de voi! Bravo!

Intreaga expeditie a fost organizata prin intermediul campaniei “Care este Everestul tau?”. O campanie marca Adventure Diplomacy, ce isi propune sa impulsioneze oamenii sa viseze si sa lupte pentru visele lor. Astfel, te intrebam si noi pe tine, cel care citesti acest articol: “Care este Everestul tau?”. Si ce lucruri faci pentru a ti-l atinge? Sunt lucruri mici sau mari?